luni, 1 februarie 2010

Metoda Weaving - Zip Up Flat Peyote

 CUM IMBINAM DOUA PARTI SAU BUCATI DE LUCRARE
REALIZATA CU PASUL PEYOTE




*** Tutorial realizat de KeZimade


Spuneam intr-unul din tutorialele anterioare ca, dupa 3-4 randuri, lucrarea va lua forma unui fermoar neinchis, mereu vom avea cate un rand de margele care vor arata ca niste dintisori de fermoar, orientati spre exterior. Exact cu acesti dintisori vom lucra acum, pentru a uni doua parti (capete) ale unei benzi de peyote plat.


Apropiem bucata din care iese ata si coasem prin prima margica din stanga jos a capatului celuilalt. Apoi, in continuare, coasem mereu prin margica-dintisor iesita in afara, in sus, in zig-zag. Strangem bine ata, dar nu exagerat, ca sa nu stricam forma lucrarii. Cand am ajuns sus, pentru a consolida unirea celor doua, putem veni in jos inca o data prin aceleasi margele sau putem coase in continuare, in jos, prin oricare alte margele.

Sugestie: dupa ce ati deprins tehnica peyote plat si cum se unesc cele doua capete, va puteti confectiona singure din benzi relativ lungi si late, unite una de cealalta, propriul vostru colier inspirat din prezentarea Louis Vuitton toamna-iarna 2009



 


 








                                                              

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails