luni, 21 octombrie 2013

Craciun de poveste pentru suflete cu povesti triste - in Alexandria, Teleorman




Dragi creatori de handmade,

Pentru unii dintre noi Sarbatorile de Iarna nu inseamna bucurie, lumina si speranta. De multe ori inseamna adancirea grijilor si gustul amar al saraciei.
Exista inca oameni – chiar aici, langa noi – unde masa de sarbatori inseamna doar o bucata de paine si poate o mancare saracacioasa. Exista copii – chiar aici langa noi – la care Mosul inca nu a juns si care poate se intreba de ce ii ocoleste in fiecare an.
Atunci cand stam la mese pline, inconjurati de familii iubitoare, oare ne putem gandi, macar putin si la ei? Sa nu ramanem indiferenti si sa fim oameni pana la capat.
Initiem aceasta campanie cu speranta ca multi dintre noi vor gasi acea bucurie sufleteasca, ajutand chiar si cu putin, ca lumina din ochii celor saraci sa straluceasca si in sufletele lor.
Poate ganditi ca este prea devreme pentru acest demers, dar este pentru a aputea ajuta cat mai multi oameni.
Asa ca va rog, pe toti cei care doriti, puteti si vreti sa va alaturati prin implicare directa sau doar sa ajutati, sa nu dati uitarii acest demers, sa incercam sa aducem bucurie in vietile acestor oameni si aceasta bucurie va lumina si sufletele noaste.



Cum putem ajuta? Cu ce putem ajuta? Ce putem face?

Cu totii putem ajuta daruind o paine, o hainuta, o jucarie, un caiet si lista poate continua in functie de sufletul fiecaruia.
Dar noi, creatorii de handmade, putem darui una sau mai multe din creatiile noastre, pe care le vom pune la vanzare intr-o Expozitie ce va avea loc in Alexandria, jud. Teleorman, in data de 16 Noiembrie. De banii obtinuti vom cumpara cele necesare pentru acele “suflete cu povesti triste”.


Asa ca oameni buni, nu ramaneti indiferenti, daca suntem alaturi unii de altii si luam atitudine, recompensa cea mai mare va fi pentru sufletul nostru.


Va astept cu drag sa va alaturati! Impreuna putem face lucruri minunate!
Daca sunteti din Alexandria sau imprejurimi, va asteptam in fiecare zi de luni, in intervalul orar 9-11, la Galeria Pavel Temov, Casa de Cultura Alexandria.
Daca doriti sa trimiteti creatiile dvs. prin posta, va rugam sa ne contactati pe Facebook, pe CDB’S, pe forum, prin email, cum va este mai usor!
Email: caritabile@cdbs.biz
Forum: http://cdbs.biz/forum/index.php
https://www.facebook.com/cdbsmall
CDB’S – Creeaza, Daruieste, Bucura!

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails